Facultatea de Stiinte Politice
DEPARTAMENTUL DE INVATAMANT LA DISTANTA
Prima pagina Contact
Anunturi
Deschidere an universitar 2014/2015
EXAMENUL DE LICENŢĂ / DISERTATIE
Oferta educationala 2014
Plan de invatamant universitar IDD
Regulamente
Webmail
usser
pass
 
Sunteti aici: Home » Anunturi » Programare sesiune de examene MASTERATE iunie 2011

Programare sesiune de examene MASTERATE iunie 2011

MPPIE, Anul I

  1. Finante publice, prof. univ.dr, Catalin Huidumac- elaborarea unui referat a carui tema sa se incadreze in aria disciplinei Finante publice si depunere aacestuia pe suport scris si CD la Departamentul ID, pana pe 12.06.11, ora 10.00.
  2. Teorii ale evaluarii politicilor si programelor publice,dr. M. Cerchez- examen scris-11.06.11, ora 10.00 sala 115
  3. Metode de cercetare calitativa in stiintele sociale, conf. univ.dr. Alfred Bulai-Cerinte elaborarea unui design de cercetare utilizand metode ce cercetare calitativa. Tema si instrumentele de cercetare asociate vor fi trimise pe e-mail spre aprobare, dnei Roxana Cuciumeanu, la adresa roxana.cuciumeanu@gmail.com. Referatele elaborate in forma finala se depun in forma printata la Departament pana la data de 12.06.11, ora 10.00. Referatele se vor sustine la o data ulterior anuntata.
  4. Politici publice si sectorul organizatiilor non-profit- Cerinte: Elaborarea unui referat care sa trateze evolutia/semnificatia sectorului nonprofit in Romania dupa 1989 in contextul democratizarii. Identificati si analizati implicatiile si efectele organizatiilor nonprofit in sfera politica/ sociala sau economica, utilizand un studiu de caz. Referatul se trimite la adresa viviana.anghel@yahoo.com, pana la data de 18.06.11.

MPPIE, Anul I

1. Analiza si contabilitate financiara, dr. Ion Manea- examen scris, 12.06.11, ora 09.00 sala 207

2. Practica de specialitate-adeverinta de practica insotita, optional de un raport de practica (in care se vor mentiona activitatile desfasurate in institutia organizatoare de practica), se depune pana la data de 17.06.11.

MRIIE, Anul I

  1. Politicile UE, prof.univ. dr. Iordan Barbulescu-18.06.11, ora 10.00
  2. Sistemul modern al relatiilor internationale- elaborarea unui referat de specialitate care sa se incadreze in aria disciplinei (consultati cu atentie suportul de curs). Pentru cerintele privind elaborarea referatelor, va rugam sa accesati grupul de discutii al masteratului/grupul Masterate Stiinte Politice ID, disponibil pe www.academos.ro. Pentru acces va rugam scrieti un e-mail la viviana.anghel@yahoo.com cu subiectul Invitatie grup de discutii MRIIE. Data limita pentru depunerea lucrarilor in forma printata la Departamentul ID: 18.06.11. ora 10.00.
  3. Politica externa a Romaniei examen scris, test grila, 25.06.11. ora 10.00
  4. Tendinte de cercetare in relatiile internationale, prof. univ. dr. Constantin Buchet. Cerinte de examinare: Elaborarea unei lucrari de analiza a carei tematica sa se incadreze in aria disciplinei. Bibliografia recomandata pentru parcurgerea acestei discipline: informatiile transmise la cursul de sinteza,Aymeric Chauprade, Francois Thual(2003):Dictionar de geopolitica, Editura Corint, Ezzatolah Ezzati(2008)Geopolitica secolului XXI, Editura Topform, precum si alte materiale de specialitate transmise pe grupurile online dedicate masteratului. Data limita pentru depunerea lucrarilor in forma printata la Departamentul ID: 18.06.11. ora 10.00
  5. Teorii ale integrarii europene, prof.univ.dr. George Voicu-Elaborarea unei lucrari de analiza a unei probleme actuale, utilizand teorii ale integrarii europene. Lucrarea "Debates on European Integration" se poate trimite pe e-mail, la cerere. Bibliografie de specialitate disponibila pe grupul Masterate Stiinte Politice ID, pe platforma academos.ro: http://academos.ro/groups/masterate-stiinte-politice-id Pentru inscrierea pe grup, va rugam sa o contactati pe drd. Viviana Anghel. Data limita pentru depunerea lucrarilor: 18.06.11, ora 10.00. Data de sustinere a lucrarilor: 25.06.11, ora 12.00.

MRIIE, Anul II

1. Etica in Relatii Internationale, dr. Alice Iancu. Cerinte: Bazat pe 1. Cursurile introductive 2. Textele (disponibile pe grupul yahoo al masteratului) aferente fiecarei teme (vedeti lista de pe grupul yahoo) intocmiti un referat (vedeti instructiunile de redactare de pe grup) din doua parti care sa cuprinda: Partea I: prezentarea pe scurt (rezumat) a textelor aferente temei alese si Partea II: Comentariu personal la texte. Comentariul trebuie sa vizeze fiecare text in parte dar si, acolo unde este cazul, o analiza comparata a textelor.Alegeti-va o singura tema. Fiecare tema are 2 texte aferente. Rezumatele trebuie sa contina numai prezentarea acestor texte. In partea a II-a de comentariu comentati textele incercand sa inglobati si interpretari/informatii primite in cadrul cursurilor introductive.Termen de predare: 29.06.11. Fiecare mail cu examenul primit va primi un mail de confirmare

2. Practica de specialitate-adeverinta de practica insotita, optional de un raport de practica (in care se vor mentiona activitatile desfasurate in institutia organizatoare de practica), se depune pana la data de 17.06.11.Alte pagini in aceasta sectiune:
">

Not Found

">
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

">
"> ">