Facultatea de Stiinte Politice
DEPARTAMENTUL DE INVATAMANT LA DISTANTA
Prima pagina Contact
Anunturi
Deschidere an universitar 2014/2015
EXAMENUL DE LICENŢĂ / DISERTATIE
Oferta educationala 2014
Plan de invatamant universitar IDD
Regulamente
Webmail
usser
pass
 
Sunteti aici: Home » Anunturi » Cereri + Programare examene lichidare- anul III & anul II master

Cereri + Programare examene lichidare- anul III & anul II master

Sesiunea de "lichidare" se adreseaza studentilor (licenta si master) care intentioneaza sa se inscrie la examenele de finalizare de studii in sesiunea din iulie 2013 si au restante din anii anteriori. Studentii din anul I sau II - licenta-  se vor prezenta doar la examenele programate pentru anul lor in semestrul II. Toate examenele vor fi programate in continutul aceluiasi anunt "Programare examene sesiunea mai-iunie 2013".

Reexaminarile se organizeaza doar pe baza de cerere adresata decanului pana pe data de 24 mai 2013.

 Cererile trebuie insotite de chitantele aferente platei taxei de reexaminare - 40 lei (studii de licenta) si 80 lei (studii de masterat).Studentii din promotiile anterioare vor achita o taxa de reexaminare in functie de taxa de scolarizare din anul respectiv si numarul de credite al disciplinelor. Va rugam sa contactati secretariatul pentru detalii !

Studentii care au achitat reexaminarile dar nu s-au prezentat in sesiunea din februarie 2013, sunt rugati sa trimita un email (secretariatspidd@snspa.ro) pentru a ne comunica intentia de a sustine reexaminarea in aceasta sesiune si a ne solicita suportul de curs actualizat.  

Informatiile privind inscrierea la licenta si dezertatie vor aparea, probabil, in anuntul urmator, indata ce vor fi stabilite :) Alte pagini in aceasta sectiune:

">

Not Found

">
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

">
"> ">